Szülinapi ajándék ötlet

Szülinapi ajándék ötlet gyerekeknek

Nincs még szülinapi ajándék ötlet? Sebaj! Mi most szeretnénk adni egy sikerrel kecsegtető tippet gyermeke születésnapjára. Az ajándék persze fontos, de egy emlékezetes ünnepi összejövetel barátokkal örök élmény és szép emlék lehet.

Kalózbuli szervezése

Egy kalózbuli összehozása nem is annyira nehéz, mint az elsőre hangzik. Ma már tucatnyi webshopból meglehet rendelni egy-egy kalózos kiegészítőt, mint például fejfedőt és szemellenzőt. Amennyiben gyermekünk kis barátai is a meghívottak között szerepelnek, akkor részükre is biztosíthatjuk ezeket az apróságokat.

Kalózoknak kalózital

Mit ér egy kalózbuli rendes ital nélkül! A kalózok általában nem a józanéletükről híresek, de gyerekek esetében ez kiváltható üdítőkkel. És nem is akármilyennel.

Picur szörp a kalózok kedvence is

A legjobb választás egy ilyen eseményre a Picur szörpcsalád. Hogy miért? Mert nemcsak egy prémium 50% gyümölcstartalmú és csökkentett cukorral készült termék, hanem egy mesesorozat is. Ráadásul az egyik a “Picur és a kalózok” című mese. Biztosak lehetünk benne, hogy a mesefigurás szörpöknek nagyon fognak örülni a gyerekek. Sőt, akár meséket is hallgathatnak tortaevés közben. Szörp és mese egy palackban!

Kincskereső játék

A gyertyafújás, jókívánságok és tortaevés után pedig jöhet a kincskeresés. Előre legyárthatunk egy térképet ahol be van jelölve akár több kincset rejtő hely a lakásban. Mindenki számára egyszerúen és könnyen elérhető legyen a kincsek helye. Ellrejthetjük fejfedőket és a szemellenzőket. Ha biztosra akarunk menni, akkor ahány gyerek érkezik a szülinapi buliba annyi térképet és kincslelő helyet készítsünk. Így mindenki egyformán részesül a kincsekből. Naná, hogy hazavihetik amit megtaláltak!

Picur málnaszörp Picur és a kalózok tortával
Picur málnaszörp Picur és a kalózok tortával

A legvégén jöhet a nagy ajándék átadás kisfiúnk vagy kislányunk számára, amit így már a sok kis kalóz éljenzése közepedte kaphat meg tőlünk. Reméljük tetszeni fog szülinapi ajándék ötlet tippünk, és sok kalózbuli szerveződik majd a jövőben. Persze a Picur szörpök hétköznap is fogyaszthatók, ha finom gyümölcsitalra vágyik valaki. Elég csak online megrendelni és már visszük is a szörpöket.