Picur szörp koktél receptek gyerekeknek

Egy finom koktél nemcsak a felnőtteknek lehet kedvenc itala. Az alkoholmentes gyümölcsitalok vagy koktélok a gyerekeknek is élvezetes és üdítő pillanatokat szerezhetnek. A Picur szörpök csodás alapot biztosítanak az összes koktélnak. Ráadásul az 50% gyümölcstartalommal rendelkező szörpök csökkentett cukorral készülnek. Így aztán a magas gyümölcsös tartalom kiválóan kiegészíti a friss gyümölcsökkel egymást. Télen vagy nyáron, szünidőben, ünnepi események, valamint születésnapi és névnapi bulik alkalmával is tökéletes választás bármelyik Picur szörp az üdítők készítéséhez.

Békalóz koktél

szörpkoktél narancsszörppel

» Hozzávalók:
3 dl koktélhoz ½ dl Picur narancsszörp, 1 dl ananászlé, koriander, tört jég, szóda vagy ásványvíz (ha valaki buborékmentesen szereti, úgy a mentes és/vagy csapvíz is tökéletes).

Békalóz koktél Picur narancsszörp hozzáadásával
Csökkentett cukorral készült Picur narancsszörp koktélokhoz

» Díszítéshez:
koktél cseresznye, koktéldísz napernyő, narancsszelet, ananászdarab.

» Koktél elkészítése:
Zúzzuk apróra a jégdarabokat, és töltsük bele egy 3 dl-es pohár egyharmadáig. Jöhet a Picur narancsszörp. Töltsük a pohárba. Öntsük hozzá az ananászlevet. Szórjuk meg apróra vágott korianderrel. Keverjük össze. Adjunk hozzá szódavizet míg színültig lesz a pohár. Koktélmeggyel, naranccsal, ananásszal díszítsük. Helyezzük a frissítő gyümölcskoktél tetejére a koktéldísz napernyőt. Jó koktélozást!

Repcsi koktél

szörpkoktél citrom-lime szörppel

» Hozzávalók:
1 L koktélhoz 2 dl Picur citrom-lime szörp, pár csepp citrom, málnapép, friss mentalevél, jégkocka, szóda vagy ásványvíz (ha valaki buborékmentesen szereti, úgy a mentes és/vagy csapvíz is tökéletes).

Repcsi koktél Picur citrom-lime szörp hozzáadásával
Csökkentett cukorral készült Picur citrom-lime szörp koktélokhoz

» Díszítéshez:
citromkarika, lime gerezd.

» Koktél elkészítése:
Egy marék málnát zúzzunk péppé majd adjunk hozzá vizet. A keveréket forraljuk fel egy serpenyőbe. Miután kihűlt öntsük kancsóba. Adjunk hozzá 2 dl Picur citrom-lime szörpöt. Egy citromot vágjunk ketté és facsarjuk bele az egyik felét. Öntsük fel vízzel, adjunk hozzá jégkockákat és keverjük el. Friss mentalevelekkel szórjuk meg. Citromkarikával és lime gerezddel díszítsük. Tegyük hűtőbe 10 percre. Jó koktélozást!

Harcsabajusz koktél

szörpkoktél málnaszörppel 

» Hozzávalók
6 adag koktélhoz 1 kg málna, 1 dl Picur málnaszörp, ½ dl Picur citrom-lime szörp, 1 liter szénsavas gyömbér üdítő, ½ L szóda vagy szénsavas ásványvíz,  jégkocka.

Harcsabajusz koktél Picur málnaszörp hozzáadásával
Csökkentett cukorral készült Picur málnaszörp koktélokhoz

» Díszítéshez:
citromkarika, málnaszemek

» Koktél elkészítése:
A friss málnát főzzük le, majd a kapott szirupot egy finom szemű szitán szűrjük át. Ez azért fontos, hogy az apró málna magvak ne kerüljenek bele a koktélba. Tegyük hűtőbe 2 órára a málna-szirupot. Az alapos hűtés után öntsük egy kancsóba, és keverjük össze a gyömbér üdítővel, valamint a Picur szörpökkel. Adagoljuk ki poharakba és tálaljuk. Gyerekbarát ital, ami a felnőttek egyik kedvenc hűsítője is lehet. Jó koktélozást!

Pocak koktél

szörpkoktél bodzaszörppel

» Hozzávalók:
3 dl koktélhoz  ½ dl Picur bodzavirág ízű szörp, uborka szeletek, néhány darab mentalevél, citromkarika, 2 és ½ dl szóda vagy szénsavas ásványvíz,  jégkocka.

Pocak koktél Picur bodzavirág ízű szörp hozzáadásával
Csökkentett cukorral készült Picur bodzaszörp koktélokhoz

» Díszítéshez:
mentalevél, citromkarika.

» Koktél elkészítése:
Egy 3 dl-es pohárba tegyünk annyi jégkockát, hogy a pohár egyharmadáig érjen. Adjunk hozzá ½ dl Picur bodzavirág ízű szörpöt. Vágjunk le néhány szelet uborkát, majd helyezzük el a pohár alján a jégkockák között. Facsarjunk bele pár csepp citromot. Öntsük fel szódával a pohár szájáig. Alaposan keverjük össze a pohár tartalmát. Mentalevéllel és citromkarikával díszíthetjük. Jó koktélozást!

Sündörgő koktél

szörpkoktél almaszörppel 

» Hozzávalók:
10 adag koktélhoz 3 dl Picur almaszörp vízzel hígítva és behűtve (1,8 L), 2 dl narancslé, 1 liter hűtött szénsavas gyömbér üdítő, 4 rúd fahéj, 2 db szeletelt alma, 1 db szeletelt narancs, jégkocka.
Sündörgő koktél Picur almaszörp hozzáadásával
Csökkentett cukorral készült Picur almaszörp koktélokhoz

» Díszítéshez:
poharak száját citromlével nedvesíteni, majd cukorba mártani.

» Koktél elkészítése:
Vegyünk elő egy üveg bólés tálat. Öntsük bele az előre bekevert és lehűtött Picur szörpöt. Adjuk hozzá a narancslevet és a gyömbér üdítőt is. Szeleteljük fel az almákat és a narancsot, majd adjuk hozzá a keverékhez a fahéj rudakkal együtt. Adagoljuk ki poharakba. Megjegyzés: Jó ha beszerzünk egy minimum 4,5 L-es Bólé készletet. A tálhoz általában tartozik fedő, poharak, és merőkanál is. Jó koktélozást!

Picur koktél

szörpkoktél cola szörppel 

» Hozzávalók:
3 dl koktélhoz ½ dl Picur cola szörp vízzel hígítva, körte szeletek, jégkocka, szóda vagy ásványvíz (buborékmentes víz és/vagy csapvíz is tökéletes).

Picur koktél Picur kóla szörp hozzáadásával
Csökkentett cukorral készült Picur cola szörp koktélokhoz

» Díszítéshez:
koktél cseresznye.

» Koktél elkészítése:
Vegyünk elő egy 3 dl-es poharat. Töltsünk bele fél deci Picur cola szörpöt. Tegyük bele a felszeletelt körtéket és a  jégkockákat. Öntsük fel poharunkat színültig szódával vagy buborékmentes vízzel. Keverjük össze. Helyezzünk el a tetején egy koktél cseresznyét.  Megjegyzés: A Picur Cola szörp nem tartalmazz koffeint és foszforsavat! Viszont van benne 25% alma, és csökkentett cukorral készülnek. Jó koktélozást!

Ez a tartalom nem másolható!