1. Picur Szörpök
  2. /
  3. Gyümölcsszörp
  4. /
  5. Prémium élelmiszer
Prémium élelmiszer

Picur szörp prémium élelmiszer

Prémium élelmiszer kategóriában Magyarországon első és egyetlen prémium családi szörp, amelyhez teljes mesesorozat készült gyerekeknek. A prémium jelző igaz a szörpcsaládra és a mesékre is.

Szörpből minőségi üdítőital

A termékek gyümölcstartalma a szörpök között is kiemelkedő. A palackokon feltüntetett 50% jelzés garancia a prémium élelmiszer minőségére. 1:6-os hígítási aránnyal nagyszerű gyümölcsös frissítő készíthető belőlük.

Szörpíz választék

Egyelőre nyolc különböző íz szerepel a kínálatunkban. Ezek a következők: málnaszörp, narancsszörp, meggyszörp, erdei-gyümölcs szörp, citrom-lime szörp, bodzaszörp, almaszörp, cola szörp. A kóla szörp nem tartalmaz koffeint- és foszforsavat! Tervezzük, hogy a jövőben lesznek még további szörpízek a mostaniak mellé, valamint diabetikus szörpök is.

Prémium élelmiszer hozzáadott értékkel

A kiváló szörpök mellé minden gyereknek tartalmas kikapcsolódást nyújtanak a Picur Szörp mesék. Rengeteg energiát fektettünk abba, hogy színvonalas történeteket tárjunk a meséket kedvelő szülők és családtagjaik elé.

Küldetés és cél

Az élelmiszer arra való, hogy elfogyasszák, és elsősorban a minőség a legfőbb szempont. De miért is ne lehetne egy élelmiszer mellé tartalmat is szolgáltatni. Elvégre a legtöbb üdítőt akkor isszák az emberek, ha filmet, mesét, műsort néznek. Na meg persze, ha szomjasak! Ezek a történetek kedvesek, tanulságosak, szórakoztatóak. Bővelkednek akciójelenetekben is, de mégsem erőszakosak. Építő jellegűek és fejlesztik a nyelvkészséget. Szeretnénk hozzájárulni a gyerekek szellemi fejlődéséhez, ezért a jővőben további epizódokkal fogjuk gyarapítani a Picur meséket. Bízunk benne, hogy sikerül értéket teremteni, és egyre több családnak fogunk boldog pillanatokat szerezni.

Picur Szörp online webáruház

A hivatalos honlapról meglehet rendelni a szörpöket: PICUR SZÖRP Ezen kívül az erre a célra létrehozott websopból: SZÖRPKOKTÉL Online rendelések mindkét felületről leadhatók. Ha valakinek kényelmesebb e-mailben megrendelni szörpjeinket, akkor választhatja azt is. Temészetesen a webshop oldalon elérhető több megrendelési változat.

    wpChatIcon