Legjobb szörp

Az egyik legjobb szörp

Picur Szörp a legjobb szörp azoknak akik igazi gyümölcsszörpre vágynak. Magas gyümölcstartalom jellemzi minden termékünket, ami azt jelenti, hogy 50% gyümölcs van egyesével minden palackban. Kivételt képez ez alól a Picur Cola szörp, mivel abban 25% a gyümölcstartalom. Viszont a kóla sűrítményben nincs koffein és foszforsav! Szörpjeinkben nincs mesterséges színezék, ráadásul csökkentett cukorral készülnek. Ezért az egész család számára kítúnő üdítőital és frissítő készíthető belőlük. Ihatják a gyerekek, a szülők, sőt a nagyszülők is.

A legjobb szörp mesél is

Nem nagy túlzás, hogy szörpjeink mesélnek is. A palackok oldalán elhelyeztünk egy jó nagy QR kódot, és aki beolvassa a mobiltelefonjával, azonnal élvezheti a Picur és a Kalózok mesét. A Picur Szörp mesesorozat több meséből áll. A történetek szereplői külön és közösen is szerepelnek a történetekben. Érdekes, izgalmas, és színvonalas mesék gyerekeknek, valamint a meséket szerető felnőtteknek.

Kreatív szörp címkék

Az állatfigurás cimkék szörpönként változnak. Minden szörpíz más és más szereplőt ábrázol. Ezek a címkék önmagukban is nagyon igényes illusztrációk, és nagyon szépen kidolgozott rajzok. A változatos élénk színek pedig tökéletesen illeszkednek a gyümölcsszörpök világához. A címkék a szörpök elfogyasztása után is használhatók. Ötletet meríthet belőlük minden gyermek, aki éppen szeret rajzolni vagy festegetni.