A legfinomabb gyümölcsszörpök a Picur szörpcsaládtól az egész család részére. Egész évben fogyasztható magas gyümölcstartalmú, csökkentett cukorral készült szörpök változatos ízekben. Gyerek koktél receptek

Online szörp vásárlás és rendelés házhozszállítással országosan

Klasszikus narancs és extra citrom-lime szörp ízek, a legmálnásabb málnaszörp, házi bodza -és meggybefőtt ízek, vegyes erdei bogyós gyümölcs íz, friss és édes alma szörp íz. Alma alapú koffein- és foszforsav mentes cola szörp gyerekeknek karamellel.

Felnőtteknek is kiváló koktél alapanyag

Friss hűsítőkhöz, gyümölcsös levekhez, alkoholmentes koktélokhoz, de akár egyéb mixelt italokhoz is egyaránt tökéletes alapanyag minden Picur szörp. Intenzitása és magas gyümölcs koncentrációja folytán megízesít minden üdítőt vagy italt. 

szorpok az egesz csaladnak

Több liter fenséges gyümölcs üdítő egy palackból

Rendeld meg online a legfinomabb igazi gyümölcsökből gyártott, mesterséges színezék mentes szörpöket magadnak és a családodnak. Egy palack Picur szörpből 4,5 L prémium minőségű üdítőital készíthető házilag.

Bekevert kancsó Picur narancsszörp

Vásárold meg a legfinomabb Picur szörpöket egyszerűen és gyorsan szörp webshop oldalunkon. Kiszállítás az ország teljes területén.