1. Picur Szörpök
  2. /
  3. Gyümölcsszörp
  4. /
  5. Nívós mesék gyerekeknek prémium...
Mesélő szörpök gyerekeknek

Mesés szörpök gyerekeknek

A Picur Szörpök gyerekeknek készülnek elsősorban, de a magas gyümölcstartalom miatt a szülők kedvence is egyben. Minden szörp csökkentett cukorral készül, és teljesen nélkülözi a mesterséges színezéket. A Picur szörpcsalád igazi gyümölcs felhasználásával előállított gyümölcsszörpöket kínál minden családnak. Egyedi termékek a magyar élelmiszer piacon, jellegzetes ízharmóniákkal.

Mesesorozat gyerekeknek a gyümölcsszörp mellé

A finom és minőségi szörpök fogyasztása közben a gyerekek élvezhetik a Picur meséket. Verselős stílusban íródott, kalandos állatos mesék, melyek hallatán pallérozódik nyelvtudásuk. Magukba szívhatják az erdők, folyók hangulatát érdekes és izgalmas történeteken keresztül. Kedves és szerethető világba csöppennek. Jellemüket pozitív irányba formálják a tanulságos alkotások.

Szörp és mese egy palakban

Magyarországon az egyetlen olyan gyerekeknek készült prémium élelmiszer, ami mellé sikerült valóban kiemelkedő plusz értéket adni. A mesék színvonala vetekszik a legismertebb hazai művekkel. Akárcsak a szörpök a mesék is a legjobbak közé tartoznak.

Kell ennél több a gyerkeknek?

Természetesen igen! Azon dolgozunk, hogy még több mesével színesítsük a meglévő sorozatot, és ezzel hozzájáruljunk a lurkók fejlődéséhez. Kicsik és nagyobb gyermekek csiszolhatják tudásukat, és együtt szórakozhatnak szüleikkel. A következő szörpök termékfejlesztése során is a lehető legjobb minőséggel fogunk előrukkolni. Ha még nem kóstolta egyik szörpünket sem, próbálja ki bátran, és rendeljen pár palackkal. Na és persze nézzék meg közösen a meséket.

    wpChatIcon