1. Picur Szörpök
  2. /
  3. Gyümölcsszörp
  4. /
  5. A szörp széleskörű felhasználása

A szörp széleskörű felhasználása

Mihez jó még a szörp az üdítő készítésen túl?

kesz szorppel izesitett jegkasa poharban szivoszallal

A szörp elterjedt údítőital alapanyag, de nem csak frissítősként találkozhatunk vele, hanem számos más területről is visszaköszön.

Házi és ipari készítmények szörpökkel

Otthon leginkább vízzel elegyítve isszák a szörpöt, vagy a bátrabbak sütemények és gyümölcslevesek készítéséhez is alkalmazzák. A vendéglátóiparban koktélokhoz adják a különböző gyümölcsös szörpízeket, és természetesen a nagyon magas koncentrátumú szirupokat. Strandokon a jégkása megédesítéséhez használják, de vannak ehhez is speciálisabb jégkása szirupok már.

Jégkása gyártás házilag

Nagyon egyszerű házilag is jégkását készíteni, és ezekhez a Picur szörpök minősége tökéletesen megfelel. A nagyobb jeget apróra zúzva és poharakba adagolva, ízlés szerint különböző ízű gyümölcsszörpökkel lehet megbolondítani. Mehet hozzájuk a szívószál és már lehet is fogyasztani.

Hideg gyümölcsleves készítés szörp hozzáadásával

A meggylevest is fellehet turbózni a kiváló Picur Meggyszörppel. A szörpöt érdemes a végén hozzáadni egy kis kávéskanállal, és alaposan elkeverni. Nagyon finom aromát fog kölcsönözni a hideg meggylevesnek.

Sütemények és desszertek ízesítése szörppel

Házi készítésű sütemény receptek ezer számra rendelkezésre állnak. Nincs olyan amiról ne lenne online elkészítési mód, szöveges és képes, vagy videó formátumban. A többi csak a fantáziánkon múlik. Mondjuk egy málnás szelet egy csipetnyi málnaszörppel meglocsolva még gyümölcsösebb ízt fog eredményezni.

malna fagyi a szorp ontettel

Fagylaltokhoz öntett szörpből

Családi dobozos fagylaltból is akad bőséges kínálat manapság. Szinte a létező összes gyümölcsből, vagy azok kombinációjából kapható fagyi. Az otthoni kiadagolás után, csodálatos fagyi kelyhek tetejére csorgatva a megfelelő szörpöt, az ám az igazi. Citromos narancsos fagyihoz Bodza, Citrom-Lime és Narancsszörp. Csokis málnás vaníliás fagyihoz, málnaszörp, mint öntet kiváló választás. Vegyes gyümölcsfagyikhoz pedig az erdei-gyümölcs szörp lehet a telitalálat.

Koktélokhoz is kiváló a szörp

Gyerekeknek és felnőtteknek készített nyári koktélokhoz elengedhetetlen a jó minőségű szörp. Természetesen a gyerek változat alkoholmentes, és jó sok gyümölcs is kell hozzá, mindez nyakon öntve prémium Picur szörpökkel. A felnőtt változat is lehet mentes az alkoholtol, de az alkoholos variációkhoz is megfelelő kiegészítő tud lenni a szörp. Gyerekeknek a Picur szörpök még meséket is kínálnak: Picur és a Kalózok

    wpChatIcon