Mesefigurás szörpök gyerekzsúr alkalmára

Gyerekzsúr valódi gyümölcsszörpökkel

Gyerekzsúr alkalmára üdítőnek jobbat el sem lehet képzelni a Picur Szörpöknél. Szülinapi bulihoz vagy gyerek baráti összejövetelhez, a sok finomság mellé tökéletes választás a Picur gyümölcsszörp. A mesefigurás címkék ezernyi színben pompáznak, és a szörpökön lévő karakterek mind egy mesesorozat szereplői. Szörp és mese egy palackban! A gyerekek hangulatát garantáltan feldobják, és nem utolsó sorban kiváló frissítővel olthatják szomjukat. A szörpök minden évszakban finom innivalót biztosítanak. Gyerekek és felnőttek is megtalálják kedven ízeiket a kölönböző szörpök között.

Ajándék mesék gyerekeknek a szörpök mellé

Minden gyermek szereti a meséket, és a szörpöket. A Picur szörpök ötvözik mindkettőt. Nem csak egy szörpöt ihatnak a lurkók, hanem még meséket is hallgathatnak közben. A Picur szörp mesesorozat több meséből áll, és önmagukban is egy-egy külön történetet mesélnek el. Színvonalas és értelmes mesék, melyekből tanulnak a gyerekek, és közben jól is szórakoznak. Hangos- és vetítéses változatokban is elérhetők a mesék, de akár a palackon található QR kód beolvasása után is elindul az egyik kalózos történet. Mobiltelefon QR kód olvasója aktiválja a meséhez tartozó linket.

Prémium Picur szörpökkel igazi a gyerekzsúr

Sokszor nehéz megtalálni a gyerekeknek a megfelelő üdítőitalt az ilyen eseményekre. A Picur szörpök nélkülözik a mesterséges aromákat, színezékeket. Helyettük tartalmaznak sok valódi gyümölcssűrítményt, és emelett még csökkentett energia- és cukortartalommal készülnek. Természetesen még finomak is, és a gyerekeken kívül még a szülőlnek is ízleni fog az biztos. A gyerekzsúr után is fogyasztható mindegyik szörp, és a mesék is többször nézhetők.

Színvonalas kalandmesék nagyoknak is

A négy mesében megismerik a gyerekek a teljes Picur családot, barátaikat és ellenségeiket. Viszontagságos útjaikon keresztül pedig igazi kalandokba csöppennek. Az erdők mélyén élő Sündörgő és az eget átszelő Repcsi is tartogat izgalmas kalandokat. Békalóz és Harcsabajusz pedig méltóképpen bemtatja a kalózkodás fortélyait. A végén azért a rossz elnyeri büntetését, a jó pedig a jutalmát. Így van ez rendjén.