Prémium szörp rendelés online

Prémium szörp rendelés online. Picur szörp kiszállítás Budapest és Pest megye teljes területén. Szörpök mesterséges színezék nélkül. Csökkentett cukor- és 50% gyümölcstartalom. Szörpjeink a következő ízekben vannak forgalomban: málnaszörp, meggyszörp, erdei-gyümölcs szörp, almaszörp, bodzavirág ízű szörp, narancsszörp, citrom-lime szörp, cola szörp (foszforsav- és koffein mentes). REKLÁM VIDEÓ LEJÁTSZÁS

Prémium szörp rendelés online egyszerűen

A Picur prémium szörp rendelés online webshop oldalunkról kényelmesen végrehajtható. Kattintson a gombra, és válasszon minőségi szörpjeink közül. Próbálja ki az összes szörpízt, biztosan ízleni fog mindegyik változat.

Plusz élmény a szörpök mellé

A Picur szörpök úgy lettek megalkotva, hogy a minőségi beltartalmat fokozzuk plusz élménnyekkel. Ezek pedig a mesék. Fontos szempont volt, hogy a történetek a szórakoztatáson kívül választékos nyelvezettel kápráztassák el a hallgatókat vagy nézőket. Ugyanez ez volt az elvárás az illusztrációk és szinkronizálás tekintetében is. A családok igyanak minőségi szörpöket, és a gyerekek múlassák az időt kiváló mesékkel. Ez a Picur Szörp!

Nyelvérzék fejlesztő mesesorozat

Online mesék oldalunkon mindenki meghallgathatja vagy megnézheti ezeket a kedves és tanulságos történeteket. Általában véve állatos mesék, melyekben a szereplők rengeteg kalandban vesznek részt. Élvezet hallgatni a rímes szófordulatokat, miközben fejlódik a gyermekek nyelvérzéke. A magával ragadó cselekmények lekötik a figyelmet és szórakoztatnak.