Málnaszörp

Igazi málnából finom málnaszörp

A Picur málnaszörp málna gyümölcstartalma kifejezetten magas, ezért már a palack nyitáskor is érezhető az intenzív gyümölcsillat. A hozzáadott málnasűrítmény tökéletes arányban egészíti ki az 50%-os gyümölcsszörpöt. A szörp megalkotása során szempont volt, hogy az adott ízű szörp gyümölcsének tömény kivonata a lehető legnagyobb mennyiségben legyen jelen minden szörpben.

Családi és gyerek málnaszörp

Minden izlésnek megfelel a málnaszörpünk. A gyerekek igazi málnás gyümölcsszörpből készített frissítő üdítőt ihatnak csökkentett cukorral és mesterséges színezék nélkül. És ha ez még nem elég, akkor igazán nívós történeteket is nézhetnek a Picur mese sorozatból. Szörp és mese egy palackban! Azok a szülők és családtagok pedig akik a minőséget preferálják, szintén élvezni fogják a Picur málnaszörpöt.

A tökéletes málnaszörp adagolás szódával

A legjobban akkor tudnak kijönni a málna zamatok, ha a málnaszörp egy a hat arányban kerül hígításra. Ezt még tovább lehet fokozni azzal, ha szódásszifonból zúdítja rá az ember a szénsavas vizet. A felhabzott piros szörp elegy ízcsiklandozó látványt nyújt, nembeszélve a semmihez sem fogható illataroma felhőt. Íme pár fotó arról ahogy a szódavíz összekeveredik a fenséges málnaszörppel. Ugye, hogy nem túloztunk?

Kóstolja meg, ha még nem tette!

Minden Picur szörp ugyanolyan gyümölcsös kavalkád akár a málnás változat. Érdemes hát megízlelni az összeset. Webshop oldalunk. Jó szörpözést mindenkinek!